Waterfront Begane Grond Appartementen

Sfeervolle royale waterfront begane grond appartementen te koop en te huur in Terrasse A La Mer. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Omschrijving appartement

Een penthouse appartement biedt u niet minder dan 175m2 woonruimte. Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een entree die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. Vanuit zowel de woonkamer als de porch heeft u een onovertroffen uitzicht over het Spaanse Water en richting de Tafelberg. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Terrasse A La Mer Waterfront Begane Grond Appartement

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Via de eerder genoemde entree van deze luxe huurwoning, komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de entree.

Terrasse A La Mer Waterfront Begane Grond Appartement

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Het appartement is verder voorzien van een was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond Appartement

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van het begane grond appartement in full-size te openen.

Plattegrond Terrasse A La Mer Waterfront Begane Grond Appartement

Een watergrond begane grond appartement kopen?

De Waterfront begane grond appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een waterfront begane grond appartment huren?

Op Terrasse A La Mer worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.