Split Level Appartementen

Sfeervolle royale split-level appartementen te koop en te huur in Terrasse A La Mer. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. Deze split-level appartementen bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

Omschrijving appartement

Een nette galerij biedt toegang tot een zeer ruim appartement van circa 175 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich een volledige master suite met inloopkast en badkamer. De luxueuze badkamer is voorzien van sanitair van Grohe kwaliteit (of vergelijkbaar).
Terrasse A La Mer -  Split Level Appartement

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de luxe open keuken (Siemens kwaliteit of vergelijkbaar) compleet met vaatwasser, combi oven/magnetron en ontbijtbar. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water.

Via de trap bereikt u de 2e verdieping met nog eens 2 slaapkamers, een badkamer en een half open vide naar de woonkamer beneden. De hoogte van de woonkamer, met haar sierlijke houten plafond, is werkelijk spectaculair te noemen. Hoewel alle slaapkamers airconditioning hebben, zult u hier waarschijnlijk weinig gebruik van maken omdat de heerlijke passaatwind voor optimale verkoeling zorgt in dit frisse appartement.

Terrasse A La Mer - Split Level Appartement

Een split-level appartement is verder voorzien van een separate was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS televisie aansluiting, telefoon en internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond Appartement

Klik op onderstaande afbeelding om de plattegrond van het begane grond appartement in full-size te openen.

tekening TAM gebouw D inrichting-2

tekening TAM gebouw D inrichting-1

Een split level appartement kopen?

De split level appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een split level appartment huren?

Op Terrasse A La Mer worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.